пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

Календар

Привіт, привіт!!!
Гаряча пора настала всі бігають, метушаться, майструють... і я теж;) Давно в мене була задумка зробити календар-будиночок ,календарну сітку роздрукувала, порізала, склеїла, зробила основу, а доробити все руки не доходили. І ось настав час Х, до того ж натрапила на рубрику "Новий Рік з..." від Блогу hobbymir і Таня Чашечка мене надихнула на завершення задуманного. Так мені сподобалось поєднання червоного і Крафту, що незмогла втриматись і в результаті до календарика можна буде додати листівку, яку я раніше вже показувала, буде такий собі подарунковий комплект.
Календар зробила двохстороннім: розділила по 6 місяців, перша сторона - зимово-новорічна, з нею хочу взяти участь у Задание №68. Новый год без "дизайнерской бумаги" від special-day-cards . Як то кажуть жоден дизайнерський папірчик не постраждав під час виготовлення першої половини календаря.


 
листочки календаря відривні, проклеїла і голочкою зробила дірочки аби легше відривалось


Далі була перерва в декілька днів - думала, якою має бути друга сторона. Чесно кажучи важкувато переключитись на літню тематику, коли всі думки про новорічні свята. Сьогодні доробила поки малеча спала. Вийшло таке собі "полуничне варення" - літо, полуничка, баночки-закрутки...
Аби календар був більш функціоналим додала стікери, сторіночки всі проштамповані.

 
Ось такий вийшов подарунковий набір;)

 
На останок фото "миколайчиків"
 

 
 
На сьогодні все!!!
Всім дякую, хто дочитав до кінця (останнім  часом багато пишу)!!!
Святкового вам настрою!!!
 
 
 

2 коментарі:

  1. Подарунковий набір такий святковий! Оформлення календарика дуже акуратне і гармонічне :) А печиво апетитне :))

    ВідповістиВидалити
  2. Очень душевная вещица вышла! и композиция чудесная!

    ВідповістиВидалити