середу, 11 грудня 2013 р.

Новорічний марафон. Етап №6

Привіт, привіт усім!!!

За вікном цілий день падає сніг, мороз ось-ось розмалює вікна (так в нас ще є вікна, не пластикові, на яких можна розглядати чудові візерунки), в повітрі запахло мандаринками - саме час щось створити;)
Ми з чоловіком вже міркуємо як будем зустрічати Новий Рік - цього разу будемо в дома, а то в цему будинку ще не святкували. До того ж Марселька ще маленька, з собою не візьмеш і залишити в дома не можу, адже ще годую молочком. Вона в нас молочна дівчинка, іншу їжу не признає і неохоче їсть)))

В ЧБ СкрапКопилка стартував завершальний Етап Новорічного марафону, за умовами якого в роботі слід використати крафт\коричневий + ягідки\шишки\ноти. Досить натхнене завдання, скажу вам. І тому листівочка склалась досить швидко. Робила її за скетчем від ЧБ Улыбаемся и Скрапим .
Основа картон, червоний ксероксний папір, крафт папір - зім*яла, похляпала трішки фарбою, пташечка-чіпик (відвела душу на малюванні кракелюром і фарбами, а можна було ще й лаком покрити..), серветочка, ягідки, шишка, рафія, шпажка дерев*яна і верлей від Штампувальні.


 

 


 
Дякую, що завітали!!!!
 

3 коментарі:

  1. Яка пташка гарна! Червоний і крафт завжди виграшно виглядає. Як і відмічати свято вдома, затишно і по-домашньому :)

    ВідповістиВидалити
  2. Какая уютная открыточка получилась! Снегирь шикарный получился!
    Спасибо, что марафоните с нами! СкрапКопилка

    ВідповістиВидалити