суботу, 11 лютого 2017 р.

My little baby boy

Привіт, привіт!!!
Вирішила потроху показувати свої роботи, які вже давно зроблені, а тут ще не показані. Сьогодні покажу скарбничку з нової чудової колекції паперу My little baby boy від ФабрикиДекору. Папір дивовижний, з ним легко працювати, дуже мені подобається, що папір двосторонній і по суті ми маємо по два листочка одного дизайну, що дуже доречно!!! Ще одним плюсом є малюнки - вирізалки на зворотній стороні обкладинки, тобто й обкладинка йде в діло. Смужки з малюнками/тежиками теж заслуговують на увагу, єдине, що цього разу мене здивувало і за що я зазвичай хвалила даного виробника і ставила в приклад іншим, відсутність україномовних написів, лише англійською та російською...
Невід'ємними помічниками в виготовлені скарбничок залишаються штампи від Сherrylana.
Щоразу постає проблема гарно на фото передати всі деталі скарбнички, тому цього разу крім фото буде й коротеньке відео;)













На останок мене ще цікавить скільки реально людей читає мої пости, окрім двох подружок - скраперок і членів ДК, які коментують роботи по завданнях. Якщо ви прочитали цей пост, поставте "+" в коментарях, мені буде дуже приємно, а для вас це не буде дуже важко і не забере багато часу.
Дякую, що ви зі мною!!!

6 коментарів: