четвер, 15 травня 2014 р.

Етап №3. Другий розворот

Привіт, привіт!!!!
Давненько не бачились і не чулись!!! Свята мене вибили зі всіх графіків і я добряче відстала в СП від HSM. Тож постараюсь наздогнати;) Сьогодні покажу вам другий розворот, завданням якого є домальовані елементи і брадс. З малюванням в мене недуже, але трішечки домалювала.
Далі фото до вашої уваги:

все досить просто  вітрячки з брадс і домальованими елементами, дверцята з ключиком відкриваються, а там розкладушечка на кілька фоток і кишенька. по завершенню, якщо матиму залишки паперу, то зроблю ще тежиків для кишеньок;)


тут герляндочка з домальованими елементами, імітація машинної строчки "від руки". не хотіла навантажувати сторіночку елементами декору, основний акцент має відіграти фото з першою усмішкою. 
 

ось такий вийшов в мене другий розворот з усіма обовязковими елементами





Сподіваюсь, що натхнення буде вирувати і малеча дасть відвести душу;)
На сьогодні все, побіжу спатки, а то вранці дуже важко встати)))
Дякую за увагу!!! Чекаю коментарів;)

P.S. Фортуна на моїй стороні - я виграла дві чудові цукерочки, але про це іншим разом)*

3 коментарі:

  1. Чудовий розворотик - цікаві детальки, із задоволенням подивилась) ВІтаю з виграними цукерочками, мені за той час, що веду блог ( трохи більше року) не щастило виграти жодного разу(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!!! Я от зберусь цукерочку розіграти, то ти й виграєш;) Давно хочу чимось пригостити своїх ПЧілок, але поки руки не доходять)))

      Видалити
  2. Яка гарна ідея квіточок-застібок! Успіхів у цукерці ))

    ВідповістиВидалити