середу, 27 листопада 2013 р.

Новорічний марафон. Етап №4

Привіт, привіт!!!
Ви вже скучились за мною? - Я за вами дуже скучила!!! В мене стільки думок в голові і стільки хочеться сказати, що навіть боюсь щось забути;)
Почну, напевно, з гарної новини -- здійснилась моя "блакитна" мрія - я придбала її!!! Машинку для тиснення і вирізання Sizzix Big Shot. Радості немає меж, хоча дуже хотіла власними силами придбати, але не вийшло: почула про здорожчання, а в одному інет-магазині машинка була по старій ціні та ще й акція Знижка 20% - було вирішено не впустити шанс. Що правда мені ніяк не дають спробувати її в дії: малеча забирає весь час, а коли є їй з ким погратись, то я намагаюсь встигнути переробити всі нагальні справи))) От так мрія здійснилась - а випробувати нема як)))
Вчора в нас випав перший сніг і надворі запахло зимою і мандаринками;) Марінка вже чекає коли буде снігу більше аби зліпити сніговика;)
А сьогодні моїй малечі виповнилось вже 8 місяців - ну й час летить!!! Це маленьке чудо, яке піднімає настрій кожному!!! Вона так швидко росте, що я навіть не встигаю нарадуватись і награтись, лише постійно дивуюсь, що така маленька, а так все схоплює і розуміє!!!


Не можу не написати про останні події в нашій країні: дивлюсь як люди збираються на площах міст країни і за кордоном і серце розривається, душа рветься хоч щось і собі зробити!!! А що тут зробиш, коли в тебе двійко малих діток? - піти б на площу, підтримати... А так сиджу в дома і дивлюсь новини і читаю в інеті про останні події. Змінила авку в соц.мережах, роблю репости - хоч щось і якось... Не можу дивитись і терпіти несправедливість нашої влади!!! Хочу в Європу! Хочу кращого майбутнього для своїх дітей!!!

Так, повертаємось у скрап-світ;)
В ЧБ СкрапКопилка продовжується новорічний марафон, завдання наступного етапу: синій\блакитний колір + ялинкова іграшка\подарунок. Зробила простеньку листівочку за скетчем від HappyScrapMoments .


 
об*ємчик

 
спинка
 

 




 
Дякую всім, хто дочитав до кінця!!!
Люблю вас!!!
До нових постів!!!
 

3 коментарі:

  1. Вітаю з покупкою машинки!!! Листівочка хороша! А дітки дуже швидко ростуть...

    ВідповістиВидалити
  2. Чудесная открытка! Поздравляю с приобретением ) знаю что это такое ) самой во вторник привезли эту чудо-вещь )
    Спасибо, что творите со СкрапКопилкой!

    ВідповістиВидалити