середу, 22 червня 2016 р.

Smile of spring

Величезний Привіт зі столиці!!!
Так, так саме зі столиці нашої рідної України, наразі я знаходжусь і творю тут. Скрап-подружки-києвляночки можемо зустрітися і познайомитися ближче, бажаючі є?;)
Як проводите літо? - В мене ці вихідні були дуже насиченими: Київ-Хмельницький-Тернопіль- Хмельницький-Київ. Погуляла на чудовому весіллі сестрички, а в понеділок ходили з дітворою в зоопарк і знайомилися з місцевими водоймами. Море вражень та емоцій, дівчатка були взахваті!!!
Але повернемося до скрапу;) Нещодавно мені пощастило виграти чудовий набір паперу Smile of Spring від ФабрикиДекору, це моя нова любов!!! Папір неймовірно гарний, а листки для вирізання... - надихає на роботу на 100%!!!! З такого паперу вийдуть чудові листівки, magik box, альбом, а зробила скарбнички, ось такі зовсім нетрадиційні без рожевого і блакитного, без мережива, але як на мене дуже відповідаючі тематиці.







З цією скарбничкою беру участь в завданні Дошка натхнення Весеняя від ЧБ MoNaDesign надихнули деревяний фон, квіти і пташечка - справжня весна.

Приєднуюсь до завдання Деревянное  від ЧБ Донецький СкрапКлуб



Також зі скарбничками приєднуюся до завданя Детская радость від cherrylana - використала свій улюблений набір штампів Матусині скарби.

І завдання-асоціація Квіткове. Ароматне від Аграфки  - квіти в роботі переважають, а що може бути ароматніше весни і цвітіння дерев - це й найбільше надихає на життя, на нові враження і нові роботи;)





Як вам такі скарбнички?
Чекаю коментарів;)
Гарного вам і сонячного настрою!!!

6 коментарів:

  1. Очень милая и весенняя работа! Спасибо за участие в нашем задании)) ДК Мона Дизайн

    ВідповістиВидалити
  2. Чудесні скарбнички - незвичні, але від того не менш чарівні)) Дуже класні роботи!

    ВідповістиВидалити
  3. Классные сокровища!! Лаконично, просто и очень красиво!

    ВідповістиВидалити
  4. Прекрасная работа!!! Спасибо от ДСК!

    ВідповістиВидалити
  5. Красивая работа! Спасибо от Аграфки ;)

    ВідповістиВидалити