пʼятницю, 17 липня 2015 р.

Заходьте в гості за смаколиками!!!

Привіт, привіт, мої любі ПЧілки!!!
В мене сьогодні просто неймовірний настрій!!! Все тому, що наш ремонт доходить кінця!!! Вже у всіх кімнатах лежить ламінат і поклеєні шпалери!!! Ходжу, радію як мала дитина!!! Залишились дрібнички над якими чоловік зараз працює - чіпляє розетки і вимикачі світла. А мені завтра треба відмити два вікна і підлогу у всіх кімнатах. Далі лише приємні клопоти по благоустрою - меблі, люстри, штори...
Мені так радісно, що словами не передати, а тому хочу і комусь з вас підняти настрій. До того ж і привід є - в неділю в мене День Народження (знову 18). Маю для вас маленьку карамельку - шматочок тортика з сюрпризом в середині. Фото додам пізніше, бо ще не встигла сфоткати. Там буде:
- прозорі обкладинки на паспорт
- чіпборд
- підвісочки
- стрічки
- букетик квітів
- і ще що туди влізе)))






Я сьогодні добра, тому й умов особливих не буде, просто залишіть коментарі до цього посту і не забудьте присвоїти номерок. Розміщати інформацію про карамельку чи ні - це на ваш розсуд, адже це буде експрес-розіграш.
Результати оголошу на наступному тижні, як доберусь до компа;)
Ось і все, люблю Вас і Цілую!!!

5 коментарів:

  1. Надіюсь першим везе))))
    ссилочка від мене http://ivankarab.blogspot.com/
    Як це чудово,закінчувати ремонт!!!!!
    Вітаю Вас!)

    №1

    ВідповістиВидалити
  2. Надіюсь, що другим теж везе))) http://oksanka-podolyanka.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Я третя)))
    Я твоя подружка по ремонтах;)))В мене теж наближається фініш - і я тебе прекрасно розумію, яка це радість бачити все втілене в життя.

    ВідповістиВидалити
  4. як же ж я мрію про таке....останні штрихи і все - живи радій... :) ми просто нещодавно купили квартирку, в якій треба ремонтище робити.... тож в нас все по переду :)

    ВідповістиВидалити