вівторок, 25 березня 2014 р.

Новий СП.

Привіт, привіт!!!
Як у вас справи? - У мене сьогодні причудовий настрій, якби мала можливість, то й би натворила чогось, але.... Мене переповнюють емоції, адже завтра моїй маленькій принцесі виповниться 1 рочок!!! Як швидко злетів цей рік, навіть невіриться...
На днях моя інститутська подруга народила донечку і так мені захотілось щось для них зробити в подарунок!... листівка - якось просто і банально, хотілось чогось соліднішого.
а тут в моєму улюбленому, останнім часом, ЧБ HSM стартував новий проект СП Тематичний альбом разом з Ольою (White rabbit) . Я вирішила, що пора спробувати створити свій перший альбом. Як раз напередодні я замовила папір і висічки на дитячу тематику.
Ось стартував перший етап - підготовчий. Треба визначитись з тематикою і підготувати матеріали. Чіткої теми сформулювати я не можу, але в мене є чітка концепція: це має бути яскравий альбом для маленької дівчинки про її перший рік життя, з безліччю дівчачих дрібничок - мереживом, стрічками, квіточками і метеликами, перлинками і ґудзичками, і плюшевими ведмедиками. Одним словом, зі всіма дівчачими атрибутами.
Матеріали зібрані, по ходу ще щось може буду додавати. Зараз ще треба визначитись з розміром і кріпленням.

ось такий набір паперу


наклейки, висічки, стрічечки та інший декор




Сподіваюсь, що все підходить для СП.
А ви приєднуйтесь - разом цікавіше;)

4 коментарі:

  1. Все так красивенько! будем клеить!

    ВідповістиВидалити
  2. Олю! Вітаю Вашу малечу!!!!! 1 рочок це така подія!!! Нехай росте здоровенька і щаслива!!! А декор до папірчика Ви підібрали класнючий!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, за привітання!!! Сподіваюсь, що й альбом вийде такий же як і задумка.

      Видалити