понеділок, 4 листопада 2013 р.

Новорічний марафон. Розпочато!!!

Привіт, привіт, мої любі ПЧки!!!
Марішка вже пару днів мене питає чому це я вже кілька днів підряд роблю листівочки. Пояснити дитині важкувато, що вже настав час розпочати підготовку до Новорічних Свят! І що в багатьох ЧБ виходять безліч цікавих завдань, в яких хочеться спробувати свої сили.
Так от в ЧБ СкрапКопилка стартував новорічний марафон, в якому я вже давно вирішила взяти участь. Завдання №1 полягає в тому, що в роботі треба використати багато Білого + сніжинка\глітер.
Як показує практика минулого року - білий колір мені важкувато дається. Для цього завдання зробила листівку за скетчем від ЧБ HSM . Давно вже хтіла зробити листівку з віночком, при створенні даної роботи жондний скрап-папір не постраждав)))), адже обійшлось без нього. Вийшла простенька листівочка в традиційних кольорах з морозними візерунками.




Спробую свої сили в завданні Новорічні листівки від Зроби Сам(а)








На сьогодні не прощаюсь, адже ще один пост буде;)

6 коментарів:

  1. Дуже гарно і святково! Творча натура може обійтися і без скрап паперу, але тільки інколи, бо ж хочеться і його, і БАГАТО ))) Ну мені так точно!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в мене таке буває ну дуже рідко!!! в основному без скрап паперу - нікуди!!!

      Видалити
  2. Красиво і віночок чудовий вийшов!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Диана, открыточка очень симпатичная, очень понравилось тиснение, так по-праздничному)) В этот раз мы примем работу, но в следующих этапах просим внимательнее читать правила, т.к. нашими правилами запрещено участие в других схожих тематических заданиях (Как задание Новогодние открытки от Зроби Сама).
    Спасибо, что марафоните с ЧБ СкрапКопилка :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо!!! Как-то я завтыкала, хотя и несколько раз перечитывала правила.

      Видалити