суботу, 16 листопада 2013 р.

У ліфті з сусідом. 4 поверх

Привіт, мої любі!!!
Цього разу знайшла я собі пригоди на голову - підписалась на проект У ліфті з сусідом. 4 поверх від ЧБ Штампи з любов*ю . Люблю ліфтинг, тому вирішила спробувати свої сили. Моєю сусідкою стала YuliaM , коли я заглянула до неї в блог аби вибрати роботу для ліфтингу, в мене був ступор!!! Юля працює в стилі мікс-медіа, а в мене не те що руки до нього не стоять, я навіть пробувати боюсь!!! Певно ще не дозріла пробувати себе в таких кардинальних стилях, от якби на якомусь МК, то би спробувала, а сама... Уявіть мою реакцію, коли я побачила більшість робіт в даному стилі... Але погулявши по сторінках, я зрозуміла, що не все так погано, адже Юля всебічно розвивається і працює в різних стилях. Багато гарних робіт знайшла для ліфтингу, але зупинилась на цій

 
Спочатку думала робити новорічну листівку, але потім передумала, адже так закортіло спробувати в роботі недавно придбаний папір american crafts dear lizzy. Склалась в мене дитяча листівочка, дуже легко і швидко. Лише от вагаюсь чи додавати надпис, поки залишила без. Наперед вибачте за якість фото, у нас дуже похмуро, насправді листівочка вийшла дуже ніжною.
 



 
 

 
 
Всім Дякую за увагу!!!
Чекаю ваших коментарів!!!
 
 
 

8 коментарів:

  1. Діанка, дуже мила листівка вийшла!Я теж записалась на перші 2, але зараз вийшла з декрету на роботу, то ледве встигаю робити по завданнях ДК, тому пропускаю(((
    Такою дякую окремо від АртКлубу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Лідусь!!! А я от тільки 8 місяців як в декреті, і хоча вільного часу з двома дітлахами маловато, але хоч якось треба переключатись від домашніх справ!!!

      Видалити
    2. І не кажи - я як починаю скрапити аж легше на душі стає)))

      Видалити
  2. Так сусіди вони такі, непередачуванні! Листівочка ніжна, така що поцілувати хочеться :) Удачі!

    ВідповістиВидалити
  3. привет.я жду твой адрес для отправки конфетки,напиши данные для новой почты,мне на мыло

    ВідповістиВидалити
  4. Ліфтинг чудовий! У мене навпаки проблема з ніжними листівками)) Дуже дякую, що обрала цю листівку - це одна з моїх найулюбленіших. Дякую і від Штампів з любов'ю!

    ВідповістиВидалити