понеділок, 4 листопада 2013 р.

Новорічний марафон. Етап 1. Спроба 2

"....и тут Остапа понесло!!!!" - як то кажеться))) під впливом настрою і цікавих завдань склалась ще одна листівочка в біло-кольоровій гамі. Цього разу за основу взяла скетч№13 від  ЧБ Улыбаемся и Скрапим .
Як я вже казала в ЧБ СкрапКопилка стартував новорічний марафон Завдання 1 - використати багато Білого + сніжинка\глітер,  а надихнулась завданням "Уютное Рождество" відBelle Fleur .
Однією з умов завдання є написати про сімейні традиції. Я дуже люблю старовинні речі і ялинку прикрашену різноманітними іграшками . Сидиш в вечері біля ялинки з чашечкою запашного чаю і роздивляєшся кожну іграшку, згадуєш про минуле і мрієш про майбутнє...
Тож про що це я?... - а, про традиції, в нас традиція щороку купувати новеньку іграшку на ялинку ( я зазвичай обираю скляну, бажано ручної роботи). Числа 29-30 ми всією сімєю їдемо разом купувати ялинку, обовязково живу!, адже "аромат свята" нічим неможливо замінити. Подарунки ми розкриваємо вранці 1 Січня разом з дітками, чого лише варті здивовані і безмежно щасливі оченята!!! Хоч самим вже важко віриться в чудеса, але для малечі так кортить створити справжню новорічну казку!!!
Марінка, в нас, кожного року в новому образі, а от я в свій час була маленькою тендітною Сніжинкою (я й зараз невисока), костюмчик якої мама мені пошила зі своєї весільної фати.  
Ну, а тепер перейдемо до листівочки: папір використала минулорічний, намазюкалась структурною пастою імітуючи сніг;), ялинка з гудзиків (нашкребла по закутках)\краплинок\напівперлинок - все дуже просто, але мені подобається!


 
інша сторона медалі

 
Беру участь в Завданні№31 від ЧБ Зроби Сам(а)




 
Дякую усім, хто доччитав до кінця!!!
Гарного вам настрою і натхнення!!!

 

8 коментарів:

  1. така ніжна листівочка! ялинка з гудзиків неймовірна! теж хочу таку зробити :) у нас також є традиція купувати новенькі іграшки на кожен Новий рік, раніше купували по 2, а останній рік штук 6 :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!!! Тільки от запасу гудзиків в мене немая - нашкребла по закутках ледь на одненьку ялинку)))

      Видалити
  2. Прелестная открытка, светлая и морозная! Нравится идея с пуговичками! Спасибо от Бель Флер!

    ВідповістиВидалити
  3. Какая она легкая и светлая получилась:) Елочка милая такая! Спасибо, что марафоните вместе с нами! ЧБ "СкрапКопилка"

    ВідповістиВидалити
  4. Спасибо от Бель Флер! Чудесная, светлая работа! Удачи!

    ВідповістиВидалити
  5. Глядя на открытку, сразу снега захотелось.) Cпасибо от Belle Fleur!)

    ВідповістиВидалити
  6. Очень красиво! Спасибо от Бель Флер!))

    ВідповістиВидалити