пʼятницю, 13 вересня 2013 р.

Мереживо

Привіт, дівчатка!!!
Дуже за вами скучила, сподіваюсь, що й ви за мною сумували;) Я на деякий час зникла, адже ми сімєю їздили на відпочинок. Були на морі в Криму неподалік Ялти. Що вам сказати - я обожнюю південний беріг Криму з його прозорим і чистим морем, неймовірними горами і різноманітними рослинами. Краєвиди неймовірні, дивишся і не можеш збагнути оту всю красу!!!
Погода нас порадувала 27-30 градусів тепла, сонечко в той час, як в нас в дома йшли дощі і було холодно. Я, мій коханий і наші дві чарівні донечки вдосталь накупались, назагорялись і навіть трішки подорожували. Були в ялтинському зоопарку (з київським не зрівняти), погуляли на набережній в Севастополі і відвідали старовинний Херсонес. І на майбутнє намітили куди ще треба буде поїхати;)
Чесно скажу трохи хвилювалась як то все має бути з двома дітьми, адже Марселіні лише 5 місяців... але даремно хвилювалась відпочивали батьки - відпочивали й діти. Жодних проблем не було, навіть дорогу ми з чоловіком перенесли важче ніж дівчатка. До дому повертатись не хотілось, особливо не хотіла Марінка, навіть плакала в день відїзду.  Але в дома чекало безліч незавершених справ.
Марінку чекали вже в садочку, адже наша відпустка припала на початок навчального року. Нас з чоловіком чекав ремонт-будівництво. Ми малесенькими кроками рухаємось вперед. Кухня майже готова, залишилось провести опалення і покласти плитку, а тоді вже обставлятись. На разі робимо санвузол - перебудували простінки, оббили стіни, вибили старе вікно. Одним словом будівництво триває....
До відпустки я отримала замовлення на оформлення весільного шампанського. Замовниця хотіла, щоб було ніжно, в рожевих кольорах і з фоткою молодят. Отут в мене і виникла проблемка, адже фото зовсім не вписувалось в ніжну рожеву гаму, довелось шукати інше фото. Ось тут я й зрозуміла наскільки важлива якість фото!
Спочатку думала робити декупаж, але скрап взяв гору)))





 
 
 
ось вам на останок кілька фоток
 
на пляжі позаду  частина гори Кішка

 
тамуємо спрагу)))

 
ось така прозора водичка

 
малеча пробує море на дотик

 
Марінка полізла шукати братика)))

 
в античному театрі



моя русалонька
 
в дворі

 
вчимося плавати

 
Ось такі у мене новини. Дякую, що не забуваєте!!!
До зустрічі!!!
 

4 коментарі:

  1. Диана, чудесный рассказ и чудесные фото :) ты выглядишь просто супер, трудно поверить, что ты мама дух детей - такая стройняшка!
    Молодцы, что попутешествовали, да еще и так далеко - ведь Севастополь на другом берегу Крыма!
    Я тоже прост обожаю Херсонес, была там один раз, хочу еще :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Даша, мне и самой порой не верится что у меня уже две дочурки. А от дома до моря нам пришлось преодолеть 1000 км.

      Видалити
  2. Дуже хотіла цього року до моря. Але ще побоялася в далечінь з малечою....

    ВідповістиВидалити
  3. ми старшу донечку скрізь з собою возили, а з цією без вагань поїхали. що правда якби поїздом, то вряд чи поїхали.

    ВідповістиВидалити