вівторок, 30 липня 2013 р.

Конвертики

Привіт, привіт!!!


Забігла показати пару конвертів, які зробленні на замовлення. Знову ж таки бюджетний варіант, тому ставка на кольори.
Часу зараз немає на улюблене заняття - продовжуємо капітальний ремонт. Підготували кухню для укладки плитки, а тепер звільняємо дві кімнати від старих меблів і всі речі треба розмістити в одній кімнаті. В мене вже голова йде кругом, все мізкую що і куди засунути. Але саме головне, що думаю як в цій всій ситуації виділити місце для моїх матеріалів, а працювати доведеться на підлозі або на дитячій парті))) Але головне, щоб було чим працювати, а де то вже знайдеться.
Ще в мене до вас питаннячко: хто якою машинкою для тиснення і вирізання користується? І чи задоволенні ви нею? В якому магазині купляли?






 
 
Ось такі конвертики, як бачите я без діла не сиджу, по можливості щось роблю.
Дякую, що забігаєте!!!
Буду вдячна за відповіді!!!
До зустрічі!!
 

6 коментарів:

  1. Дуже красиві і яскраві!А ти молодець, мало того, що з дитинкою час на скрап знаходиш, так ще ремонт затіяла)))Я тебе чудово розумію - ми теж всі в ремонтах, правда - живемо з батьками, а квартира вся від А до Я переробляється.але від того будівельного сміття - голова йде кругом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Лідусь!!! Час якось знаходжу, адже маю на щось відволікатись від домашніх турбот, а то почнеться депресія постійно одне і теж, а так скрап рятує!!!

      Видалити
  2. То я не одна така.. в ремонті :))) Але то вартує трішки потерпіти ;)
    Ну і ти молодець, що ще встигаєш поскрапити :)
    А що-до машинки, то у мене БігШот :) Я ним задоволена :) Купувала в нас у Львові в Аграфці http://www.agrafka.com.ua/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я там і придивляюсь її, заодно і на знижку зароблю;) Шкода,що через інтернет доведеться замовляти, я б з задоволенням погуляла по магазинчику на живо!!!

      Видалити
  3. Очень красивые конверты, Диана! Буду вдохновляться ими!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таня, ты меня в краску вогнала... я ведь только ученик в скрапе и еще ничего не сделала чем можно было бы вдохновится.

      Видалити