четвер, 29 вересня 2016 р.

CAS марафон. 2 етап

Привіт, привіт, мої любі!!!
Дякую за ваші позитивні відгуки за попередні листівки, вони дуже надихають на нові роботи!
Сьогодні покажу вам нову листівку для 2 етапу марафону блогу СовушкаСлавия, на цьому етапі необхідно розфарбувати штамп.
В мене вже давненько лежав штамп від Imeginice, який все не було нагоди випробувати. Почала перебирати штампи, які можна гарно поєднати з цим і як завжди стали в нагоді штампи від Лесі Згарди листочок і напис - чудово доповнили картину.
Так як за вікном золота пора, то й листівка вийшла осінньою. Хочеться до лісу погуляти по сухому опалому листі, відчути аромати осені.
Ще ніколи так натхненно я не малювала!!! Спочатку на листок акварельного паперу наштампувала багато листочків і білочку, які потім почала розфарбовувати. В основному використовувала чорнильні подушечки і кілька маркерів Distress, далі все вирізала і розклала приблизну композицію. Далі мені закортіло додати об'єму, тому деякі деталі посадила на вспінений скотч і додала підложку з кольорового кардстоку, по листочках пройшлась глосі акцентом.






тут видно об'єм


 глосі акцент




З листівочкою приєднуюсь до завдання від блогу 1000moments  Тёплый сентябрь: падают листья.






А ще на останок розповім вам, що мрії здійснюються!!! Щоразу дивилась на рекламку, що в Києві проходять HandMade виставки і тільки мріяла попасти на таку подію. А цього року мені випала така нагода і, дякуючи Вероніці,  я побувала на HandMade-Expo. Звісно ж без покупок не обійшлась - придбала дрібнички у Вензелика, Є. Курдібановської і ФабрикикДекору;)
Кілька фото для вас з виставки






моя помічниця
 

чудо-лампа

На сьогодні все. Гарного Вам настрою!!! Мрійте, бо мрії здійснюються!!!

8 коментарів:

  1. Діаночко, листівка мегакласнюча!!!! Така мила, зворушлива і дуже в тему осінньої пори))) Бажаю натхненно пройти весь марафон, і, звісно, бажаю перемог! Молодець, що сходила на виставку і що "вживу" познайомилась з Веронікою - нам, скраперам, треба триматись разом))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, моя люба подружко!!! Завжди підтримаєш і допоможеш!!!

      Видалити
  2. Дуже гарна і чарівна листівка!! І білченя таке миле :) Дуже рада, що твоя мрія збулась.. :))

    ВідповістиВидалити
  3. Бельчонок потрясный!очень осенняя открытка получилась Cпасибо за участие от блога 1000moments.

    ВідповістиВидалити
  4. Очень симпатично получилось и раскрашено красиво и аккуратно! Спасибо от Совушки Славии за участие в нашем CAS-Марафоне!

    ВідповістиВидалити
  5. Осенняя получилась открытка! Красиво! Спасибо от Совушки Славии!

    ВідповістиВидалити