суботу, 21 листопада 2015 р.

Марафон "Даруємо світло" Етап 2.

Привіт, мої любі!!!
Сподіваюсь, що ви не встигаєте засумувати за мною;) Сьогодні покажу вам нову листівочку для Марафону "Даруємо світло" Етап 2 калька від Штампувальні. Зробила листівку, подивилась і зрозуміла, що більшість матеріалів, які використала в роботі, саме виробництва Штампувальні))) Хоча за мету собі такого не ставила. З кальки зробила кульку-шейкер і напис зробила теж на кальці.
Так хочеться першого снігу, а за вікном лише дощ і багнюка.\




 серединка




Ще покажу вам листівочку, яку щойно доробила і віддала. Робила її на замовлення своєї свекрухи, яку запросили на 90 День Народження! Відмовити я не могла, тому почала думати що і як зробити, адже іменинниця в такому поважному віці!!! В нагоді став папір від Штампувальні "Моя країна" і я подумала, що листівка має бути народної тематики - вишивка, маки, калина, мереживо... На щастя в мене в запасах ще був чіпборд-цифри, який я пофарбувала дістресами. Але колір був надто темним, тому зверху пройшлась сухим пензликом з білою фарбою. Змоги зробити кращі фото нема і не буде, бо листівку вже віддала.



спинка

Ось такі справи;)
Гарного вам настрою і натхнення!!!

3 коментарі:

  1. Дуже симпатичні листівочки! Дякую, що ділитесь натхненням у галереї TM Lesia Zgharda та берете участь у нашому марафоні!

    ВідповістиВидалити
  2. Очаровательные открыточки! Уверенна, и именинница будет довольна! :) Спасибо за участие в задании блога Lesia Zgharda! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, дівчатка, за теплі відгуки!!!

    ВідповістиВидалити