четвер, 29 жовтня 2015 р.

Вечірнє натхнення

Привіт, привіт!!!
От у вас буває, що прийшла ідея в голову і ви все кидаєте і йдете творити, незважаючи на час доби? - Зі мною вчора таке трапилось! Близько 9 вечора, переглядала стрічку новин блогера і побачила нове завдання Краски октября. От Жажды Творчества . Саме Жага творчості розгорілась в мені, я підірвалась з місця і побігла до свого столу. Ура!!! Нарешті, ще одна палітра, на яку можна переключитись!!! Адже бірюзово-рожеве поєднання мене переслідувало ціле літо!!! А тут коричнево-шоколадний, бежевий і мій улюблений бірюзовий!!!
Листівка склалась дуже швидко, адже я знала якою вона має бути і які техніки хочу використати. Листівка в стилі Clean&Simple, кольори визначенні палітрою, а техніка металізованого фону мені давно не дає спокою. Все дуже просто: на папір наноситься Дістресс чорнило прямо подушечкою, а зверху кісточкою наноситься перламутрова пудра і робиться тиснення. Цю техніку я підглянула в іноземної майстрині Jennifer McGuire і нарешті таки випробувала. Для цього я вже давненько прикупила собі перламутрову пудру Біле срібло від ФабрикиДекору.


Можливо напис слід було зробити темнішим, але мені хотілось легкості і невагомості...
 


З листівочою ще приєднуюсь до завдання Штампуємо на кальці від Штампувальні



Дякую, що завітали!!! Завжди Вам рада!!!

3 коментарі:

  1. Открыточка такая лаконичная получилась! Спасибо от Жажды Творчества. и еще просьба, у нас завтра появятся линки к этому заданию, добавьте пожалуйста вашу открыточку , заранее спасибо!

    ВідповістиВидалити
  2. Елегантно і витончено :)
    Дякую за участь в завданні Лесі Згарди!

    ВідповістиВидалити
  3. Отличная работа! Такая аккуратная и стильная! Спасибо, что вместе с нами, Lesia Zgharda!

    ВідповістиВидалити