суботу, 24 жовтня 2015 р.

Альбом

Привіт, мої любі!!!
Як у вас справи? - В мене майже всі вирішили похворіти і я не вийняток;) Але я не впадаю у відчай і скраплю. Вже більше року перекладаю з місця на місце заготовку для альбом, яку придбала в Євгенії Курдибановської. І от нарешті настав її зірковий час;) Використала папір СкрапМир з нової дитячої колекції, дуже легко з ним працювати і я просто закохалась в ці принти!!! Для декору використала картки для вирізання.
Мій перший альбом, простий і думаю лаконічний, розміром 16*22 см. вміщує в себе 12 фото формату 9*13 см. і 7 фото формату 5*8 см.











Беру з ним участь в завданні О мальчиках о девочках  від ЧБ ДомикРукодельницы  ОЕ кружево
Завдання від улюбленої Аграфки асоціації: Веселе, яскраве. Дитинство найкраща пора нашого життя - безтурботне, веселе, яскраве і сповнене незабутніх вражень. А що найкраще збереже ці яскраві моменти як не альбом для фото, для перших фото малечі, яка тільки пізнає цей цікавий світ. Пройдуть роки і розкриєш альбом, переглянеш фото і згадаєш ті веселі часи...
Альбом повністю з паперу СкрапМир, тому приєднуюсь до їх галереї;)
Картинку вдалось трохи оживити за допомогою глосі - зробила краплинки на квіточках, від ФабрикиДекору і куди ж без клею цього чудового виробника;)



Гарного вам настрою і дякую, що не забуваєте!!!

3 коментарі:

  1. Чудесный альбом, очень лаконичный)) я очень люблю эту палитру))
    Спасибо,что творите с Домиком рукодельницы)))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо від команди Аграфок за таку ніжну роботу. Звичайно, яскраві фотографії діток додадуть нотку веселості в цей альбом.

    ВідповістиВидалити
  3. Очень милый альбом!
    Спасибо за вашу работу в галерее читателей СкрапМир)
    Желаю удачи в розыгрыше!

    ВідповістиВидалити