пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Надихнувшись МК

Привіт!!!
Сподіваюсь, вже скучили за мною))) Помітила за собою одну закономірність: як тільки за вікном погана погода, так в мене виникає нестримне бажання зануритись в скрап з головою!!! Ось і сьогодні від ранку йшов мокрий сніг, а я переглянувши стрічку новин блогера, загорілась ідеєю зробити листівку. Натрапила я знову на цікавий МК від Віри Вишнякової в ЧБ СовушкаСлавия по інкрустації з висічок.  Надихнулась і стала думати, як я можу використати дану техніку, ножів в мене мало підходящих і єдине, що спало на думку - це квіти. Вирізала, домалювала корінчик, листочок вирізала діроколом МС, штамп і все зібрала до купи.
Потім вклала малечу на денний сон. І вирішила зробити ще одну листівку вже меншого розміру, згадала про штамп квіточку і частково відштампувала стеблинку з листочками, потім розмалювала спрейчиком. Такий собі Clean&Simple вийшов;)
З листівочками беру участь у завданні Квітучий сад від ЧБ Штампи з любовю, дуже в них гарний банер, весняний. Ну, і куди ж без штампувальні з її штампиками.


кожна окремо


детальки ближче



версія №2


від ножа ще й залишилось тиснення



 Ось такі от результати засніженого весняного дня;)

13 коментарів:

  1. Діаночко, вони надзвичайно милі)))) С&S тобі швидко підкоряється)) Молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже класні і оригінальні листівочки вийшли!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарно і ніжно! Милують очі:)

    ВідповістиВидалити
  4. Диана,рада видеть Вашу работу в линки! Очень милые открытки получились!Нравятся обе! От них так и веет весной!Рада,что МК пригодился и вдохновил! Я вот прикидывала,какие ножи подойдут для этой техники,а какие нет из тех ,что у меня есть,и как оказалось практически с каждым можно что-то придумать,просто с какими-то будет проще из-за размера вырубки,с какими-то придется "попотеть")))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо за оценку!!! Я вот столкнулась проблемой потому что у меня есть ножи Sizzix на основе несколько штук и не получится вірубить только одним.

      Видалити
  5. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  6. Диана, прекрасные открытки, и очень хорошее применение техники, показанной Верой! Рада, что поделились с нами Вашей работой у Совушки Славии! -Sweet Kobylkin

    ВідповістиВидалити
  7. Діана, так ніжно!!! дякую від Lesia Zgharda!

    ВідповістиВидалити
  8. Дианочка! Чудесные работы и не менее интересные приемы стиля КаС!
    Спасибо, что творите и вдохновляетесь с заданиями скрап-студии "С Любовью". Удачи)

    ВідповістиВидалити
  9. очень нежно и по-весеннему вышло! Спасибо, что добавились в галерею Штампувальні Lesia Zgharda!

    ВідповістиВидалити