пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

СП Женские Штучки. Хозяйственность.

Привіт!!!
Як вам п'ятниця 13-е? Сподіваюсь, що день видався вдалим;)
Сьогодні покажу вам листівочку для СП Женские Штучки Хозяйственность. Умови даного етапу - надихнутись банером і використати від 3 квіточок. Чесно зізнаюсь, що пропустила два попередні етапи, забракло часу.
Отже, тема Хазяйнуватість... Хазяйка з мене так собі - не вмію я підтримувати ідеальний порядок. А зараз це й неможливо, бо Марселіна бунтує і щойно я намагаюсь скласти іграшки на місце, як вона починає кричати/плакати забирати і розкидати іграшки. Порядок можна навести коли вона спить і то не на довго, до того часу як малеча прокинеться і почне гратися)))
Люблю квіти на клумбі, на підвіконні і люблю за ними доглядати!!! Що стосується кухні і приготування їжі, то тут все далеко неоднозначно! - готувати щодня мене втомлює і виснажує, постійно щось вигадувати важко. Але люблю випічку, особливо коли є настрій, то можу й пів дня провести на кухні)))
Якось так... А на створення листівки надихнула картинка дівчини в фартушку. Папір в клітинку,мереживо, баночка, будиночок і квіти - ось такий собі рецепт хазяйнуватості;)
З листівочкою беру участь у завданні 3-в-рядок. Метелик від АртКлубу, в мене рядок ґудзик-метелик-штамп. Штамп-вишиванка від улюбленого друга  Штампувальня. В роботі також допоміг скетч від ТК Простые Радости.
Приємного перегляду!!!


 спинка





 Буду рада будь яким коментарям!!!

7 коментарів:

  1. дуже мило вийшло!
    я теж зрозуміла, що з появою дітей про ідеальний порядок можна забути)))

    ВідповістиВидалити
  2. Дійсно мила листівочка!!!!!!
    Так,з дітками важко бути ідеальною хазяйкою)

    ВідповістиВидалити
  3. Ну така гарнюська вийшла! Так мило і затишно виглядає) А щодо порядку, то ти бачила, який в мене "порядок" вдома)))) Лишилось почекати років 3-4, поки Мілена підросте і трішки охайнішою стане))))

    ВідповістиВидалити
  4. Класс! Открытка дышит свежестью) Цвета радуют! Спасибо за настроение от Арт Клуб UA

    ВідповістиВидалити
  5. Листівочка дуже ніжна і гарненька! Дякуємо від Арт Клубу UA

    ВідповістиВидалити
  6. Красивая открыточка)!
    Спасибо, что творите вместе с блогом "Простые радости ")!

    ВідповістиВидалити