понеділок, 8 грудня 2014 р.

Live

Привіт, мої хороші!!!
Як ваші справи? Як ви пережили тиждень з відключення світла? - Для мене це був просто ЖАХ!!! Малеча постійно вимагала аби я була поруч, включити мультики (тільки як їх без світла включити?) і я не могла навіть приготувати поїсти. Варила, займалась пранням дуже оперативно, коли з*являлось світло - тиждень видався важкуватим. Але по при все  я все ж таки вмудрилась зробити скарбничку по терміновому замовленю і новорічну листівочку.
Листівочка знову в Еко-стилі, зібрала майже все, що було;) Робила її на замовлення подружки, яка захоплюється PostCrossing . Чомусь мені хотілось надати трішки нашого колориту, незнаю чи вдалось адже зробила невеличкий акцент за допомогою штампу-вишиванки. Нарешті, я собі придбала Конструктор-вишиванку від Штампувальні, давно хотіла це набір)))
З листівочкою беру участь у завданні Трафарет+ Глітер від Штампувальні , в завданні Шишки до иголки від Київського СкрапКлубу і Три в рядок.Квіти від АртКлубу - квіти-фарба-підвіска






І ще покажу чергову скарбничку;)








8 коментарів:

  1. Чудові роботи!
    Листівка бомбезна вийшла)))люблю такі

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже затишна листівочка! Дякуємо за участь у завданні від TM Lesia Zgharda!

    ВідповістиВидалити
  3. Тепла та затишна листівка!
    Дякуємо, що творите разом з Арт Клуб UA!

    ВідповістиВидалити
  4. очень красивая работа! :)
    спасибо от киевского скрапклуба.

    ВідповістиВидалити
  5. Прекрасная, яркая работа!
    Спасибо от ДК Арт клуба!

    ВідповістиВидалити
  6. Діанко, я пропустила ці твої роботи! Мама як раз лежала в лікарні, і мені не до блогів було... Але ж мушу сказати - листівка просто крута!!! Дуже ефектно виглядає! І кольорова гама і декорчик - мммммм.....клас! І скарбничка - сама ніжність!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це саме про те, що я тобі вчора розповідала, що я підсіла на крафт+червоний і що сама робила маску)))

      Видалити