четвер, 20 листопада 2014 р.

Падав сніг, падав сніг...

а я як бджілка сьогодні заведена))) а все завдяки тому, що вранці переглянула МК від Даши по виготовленю упаковки для подарунків. Отож, я створила серію пакетиків, щоправда, троянду з газети не змогла зробити, бо в хаті немає жодної газети - ну, не купуємо ми газет))) буду на вихідні у батьків, треба буде набрати газет)))
Тож, в хід пішли крафт-папір, мереживо, рафія, шнур, паперові квіти, штамп, біла фарба.






Ще сьогодні зробила скарбничку для хлопчика. В роботі папір від Штампувальні , тому приєднуюсь до числа Друзів.  Кришку оформила за скетчем anna-scraps, саме скетч мені навіяв космічну тематику;)




Ще на останок покажу ще пару робіт, які зробила останнім часом. Робила дві скарбнички на замовлення однокласниці, але робота була важкувата, адже перепробували різні рокладки, кольори доки замовниця залишилась задоволена. А в проміжку аби перепочити і відволіктись від карбничок зробила обкладинку на паспорт.






Ну, от все показала!!!))) Планів ще, як в Наполеона, тільки незнаю чи вдасться все реалізувати.
Дякую, що завітали і додивились до кінця.
Гарного вам і передсвяткового настрою!!!!

4 коментарі:

  1. Скільки красивих робіт!!!!!!
    Пакетики чудові!!

    ВідповістиВидалити
  2. Диана, тут целая галерея! Очень все красиво! Пакетики вышли замечательные - цветок их очень оживляет, здОрово смотрится! Когда ты только на все время находишь? Молодец!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!!! А я все хвилювалась,що квіточки недуже впишутся... а час і сама не знаю де знаходжу одне знаю точно, що як приходить натхнення, то кидаю все і за роботу)))

      Видалити