суботу, 15 листопада 2014 р.

Флешмоб від Нюти

Усім привіт!!!
Сьогодні Чудова майстриня Нюта святкує 4 День Народження свого Блогу. З цього приводу пригощає смачненьким! Але це не просто цукерочка, а цукерочка з завданнями, що ще більше зацікавило мене!
Нюта - дуже цікава і творча особитість, я дуже давно слідкую за її творчістю, читаю блог і надихаюсь її роботами, що правда коментую нечасто - але читаю постійно!!! Тож пропустити святкування ніяк не можу)
Нюточко, від щирого серця вітаю тебе зі святом!!! Натхнення тобі, вдячних замовників і творчих звершень!!!
А тепер перейдемо до флешмобу;)


Скільки  себе памятаю я завжди була творчою натурою: займалась танцями, трохи малювала, вишивала хрестиком, вязала, співала в хорі, от тільки ніде не могла реалізуватись. В 2009 році народила донечку, і щоб хоч трохи відволікатись я заянялась вишивкою. Ви запитаєте до чого тут вишивка, як мова йде про скрап? - Десь в листопаді 2010 року виникла ідея зробити новорічні листівки з мініатюрними вишитими малюнками. Як це зробити я мало уявляла, тому полізла в інтернет шукати порад... і тут натрапила на скрап! Спочатку мало що розуміла, але поступово натрапляла на різні МК, читала, розбиралась і робила перші попробки, бо листівками, то важко назвати)))
Ще й зараз мені є дуже багато чому повчитись, але скрап - вже став невідємною частинкою мого життя. І це та сфера творчості де я можу відпочити, переключитись і творити серцем.

Мої перші роботи важко назвати скраповими, але ось мої перші

 
 
 
 
 
А улюблені роботи роботи певне ці, хоча я ще не зробила ту роботу, якою б була задоволена на всі 100%, адже розумію, що багато чого ще треба вчитись.
 
це конверт  для диска зі свята в садочку моєї донечки, тут вперше гралась фарбами, робила саморобну квіточку і різала фотку донечки)))
 
цю коробочку робила для іграшки на ялинку для новорічного обміну.
тут і скрап і декупаж, але результат мене потішив.
 
А цю листівочку робила на перший День Народження своєї похресниці, хоча це більше схоже на міні-скрапсторіночку;)
 
 
Ось, ніби й все розповіла;)
Сподіваюсь, що вам цікаво було подивитись і почитати)))
На сьогодні не прощаюсь, ще забіжу з одним постом;)
 



 






















2 коментарі:

  1. Твої перші роботи дуже оригінальні, незвичні прийомчики і детальки, молодець! А сторіночка-листівка - просто сама ніжність!

    ВідповістиВидалити