неділю, 19 жовтня 2014 р.

Блакитна ніжність

... це ще одна скарбничка для матусі, але для майбутньої матусі, яка в очікуванні третьої дитини - хлопчика. Хоча я мала зробити скарбничку для іншої дівчини, але заставляти чекати вагітну не хотілось і до того ж мене надихнув її стан. Хотілось зробити щось чисте ніжне і невинне і ,водночас, хлопчаче. Добраче відірвалась в роботі з машинкою, адже робила і тиснення і квіточки саморобні, а ще в хід пішли нові діроколи від МС.
Перш, ніж покажу фото роботи, хочу похвалитись своєю донею!!! Вона з 3 рочків ходить на танці, вже ми були на багатьох змаганнях, але все не було для нас партнера, і ось нарешті нас поставили в пару!!! Позаймались три тижні і на змагання, результат порадував усіх - 1 місце!!! А вони ж ще зовсім дітки, по 5 рочків, але вони дуже старались і добули свою Медаль - пишаюсь ними!!!
А тепер фото роботи, з якою беру участь в неймовірно цікавому завдання "Моя Країна" від Українського АртКлубу за умовами використала 9 елементів - 9 квіточок на кришці скарбнички.






 ще не показала одну скарбничку трохи іншого формату. Папір від Євгенії курдибановської, чіпик "Штампи з любовю", висічка ТМ Леся Згарда.


Любіть Україну, відкривайте її для себе і пишайтесь своїми дітками!!!

7 коментарів:

  1. :) матусині скарби рулять! Бачу ти теж Женін папір любиш.... :) я якраз альбомчик з ним роблю......

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. рулять, ще й як))) я люблю папір від різних виробників, поки до когось одного не прикипіла, в одного одна колекція подобається, в іншого - інша, а ще хоччеться спробувати в роботі всіх виробників;)

      Видалити
  2. Які ніжні - класні!
    Діана,прийми естафету від мене http://lidashobby.blogspot.com/2014/10/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарні і ніжні скарбнички! Дякуємо за участь в завданні Арт Клубу.

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже гарнесенькы скарбнички! Дякуємо, що надихаетесь з нами! Арт Клуб! Приеднуйтесь до наших нових завдань!

    ВідповістиВидалити
  5. дуже гарні скарби! донечка молодець! бажаю дальших перемог! спасибі від Арт Клубу!

    ВідповістиВидалити