суботу, 20 вересня 2014 р.

Ощадкнижка на замовлення

Привіт, мої ПЧілки!!!
Як ви, не хворієте? - Бо ми з дівчатками вже 2 тиждень неможемо видряпатись з тих болячок. Нічого не допомагає, доведеться пити антибіотик((( Ще одна неприємність - мій улюблений дірокол краю від МС жує папір і не робить гарного мереживного краю(((  Але не буду про сумне, краще поділюсь гарними новинами. Хто памятає, у нас іде капітальний ремонт і на даному етапі робимо кухню - поклали на підлогу плитку, яка імітує фактуру дерева. Далі черга за стінами - плитка вже чекає майстра. А я неможу натішитись, що хоч якась картинка вимальовується))) Кому цікаво - пишіть, викладу фото;) ... А ще чекаємо на доставку плитки для ваної кімнати. ...Щось я розговорилась і не по суті)))
Адже, забігла я вам показати Ощадкнижку, яку робила на замовлення моєї мами (вони з татом пішли сьогодні на весілля) і за тиждень. Скажете, тиждень - то купа часу!!! - але не тоді коли на тобі домашні справи, двійко хворих дітей і сама думаєш як то випити чашечку чаю і полежати хоч пару хвилин... В реалі робилось все за 2 вечора, після того як дітвора вже спала. фоткати часу теж не було, бо мама вранці залеті забрати і я при ній зробила пару кадрів.
Далі фото, а то мене прорвало поговорити)))



Простенькі розворотики
 Немала підходящої картинки, то зробила конвертик

 Спинка

Обкладинку робила за скетчем від СкрапГалереї
Також беру учать в завданні "Віра, Надія, Любов" від АртКлубу . В день весілля кожна молода пара сповнена любові, віри одне одному і надії на щасливе подружнє життя!!! Це ж така неймовірна подія у житті кожного!!! - ми нещодавно відзначили 7 річницю подружнього життя;)
Ще порадувала Штампувальня своїм новим завданням Весільне , я на обкладинці використала чудовий оверлей від ТМ Леся Згарда.


І на останок завдання Угадай-ка від paperboom . Я знайшла і використала на обкладинці наступні елементи :1. рамка - серце-рамка з полімерної глини (Дякую kukusya за чудовий подарунок!). 2. бусина - напівперлинки, сподіваюсь теж підійдуть. 3. фраза - оверлей "сімейні погади".
Ну, на сьогодні все!!! Дякую тим, хто зміг дочитати до кінця;) Ще буду дуже рада вашим відгукам;)


10 коментарів:

  1. Гарна книжечка, чудовий варіант вийшов з конвертиком ))) дякуємо за участь у завданні від Арт Клубу ЮА.

    ВідповістиВидалити
  2. дуже гарна робота! спасибі від Арт Клубу за участь!
    за подарунок будь-ласка)))

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з 7 річницею))) В мене цього року також така ж дата була)))
    Чудова робота, дякую за участь у завданні, Арт клуб))

    ВідповістиВидалити
  4. вітання!!! і дякуємо, що берете участь у завданні від Штампувальні!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Очень нежная получилась! Спасибо, что творите вместе с PaperBoom!

    ВідповістиВидалити
  6. Діаночка, чудовий подарунок і такі ніжні кольори, думаю молодятам дуже сподобалось!
    Дякую за участь в завданні від Скрап Клуб ЮА

    ВідповістиВидалити