суботу, 27 вересня 2014 р.

Baby Girl

Сонячний привіт з міста Хмельницького!!!
З міста, в якого сьогодні День Народження і виповнюється 583 роки!!! Мало це чи багато, а яка різниця... Я люблю своє місто!!! І хоча в нас немає історичних будівель, які були б відомі усім, але наше місто сповнене чудовими живописними куточками. А якщо пройти центральними вулицями в будній день, де безліч крамничок, кафешок - склад враження ніби ніхто в цьому місті не працює і кожний день - це вихідний.)))
Ми сьогодні на святкування не попадемо, бо докладаємо плитку на кухні, а може завтра, якщо буде погода, підемо на святкування.
На початку тижня я отримала замовлення на скарбничку для дівчинки на хрестини. Тому покажу вам знову скарбничку, може комусь і нецікаво, адже останнім часом я тільки їх і роблю...
Кришечку-обкладинку робила за скетчем від Київського СкрапКлубу , в роботу пішов папір від ММЕ - дуже люблю їх дизайни!; чіпборд від Вензелика, метелики, гудзички.  Під кришечкою місце для фото, в середині скарбнички кишенька для записів,диска чи фото, то вже як мама вирішить.


 кожен шар на вспіненому скотчі - кришечка об*ємна вийшла, нажаль фото того не передає.





 і сам скетч.
На сьогодні все, дякую що заглянули!!! Гарного вам і сонячного настрою!!!
І Будьте Здорові!!!

5 коментарів:

  1. Яка гарненька скарбничка! Я ще ні разу не робила їх((( Хоча в планах, як мінімум штук 5) Якщо наважусь - приставатиму з запитаннями, ок?)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже по дівчачому ніжно вийшло)))

    ВідповістиВидалити
  3. Какая хорошенькая! Спасибо от Киевского скрапклуба)))!

    ВідповістиВидалити