неділю, 9 вересня 2012 р.

платячко на замовлення!

Привіт, мої любі!!!

Вже декілька днів збираюсь вам написати, а все ніяк... Заходжу через телефон, а воно не хоче писати пост з додаванням фото, а комп постійно зайнятий. Ось сьогодні нарешті я дорвалась)))
Вчора у нас було сімейне свято - 5 років як ми одруженні. За цей час наша сім'я таки щось нажила: маємо красуню донечку, будуємо власне гніздечко, чекаємо ще одного малюка, а саме головне це наші почуття і стосунки. Якби важко не було, але ми разом намагаємось все подолати і підтримати одне одного. Нажаль, за буденністю і проблемами зникла романтика, але почуття міцнішають...
Іноді, намагаюсь подивитись на нас зі сторони і мені подобається те, що бачу)))) ... Мене вчора здивувало те, що погода була точнісінько така, як в день нашого весілля - зранку дощ, потім похмуро, а після обіду вийшло сонечко. Дещо схоже і в наших стосунках, то  найде хмара гніву, а то проб'є сонечко ніжності і кохання.
Щось я заговорилась)))
Тепер по-суті, мій кум замовив листівочку для маленької дівчинки на хрестини. Вибору паперу в мене особливо немає, тому я довго не вагалась і зробила листівочку-платячко. Гарно сфоткати не було часу, тому вибачайте за якість.


 
в середині місце для надпису

 
в середині вгорі кишенька для грошей (побажання замовника)

 
Ну, ось і все.
Дякую, усім хто дочитав до кінця!!!
Буду рада вашим коментарям!!!
 

5 коментарів:

  1. Очень красивая открыточка!Поздравляю с семейным юбилеем!Желаю,чтоб в вашей семье чаще светило солнышко,а тучки посещали крайне редко и только укрепляли ваши отношения!

    ВідповістиВидалити
  2. файнезна сукня. Люблю такі листівочки.
    Вітаю з ювілеєм. Багато сонечка у Вашій сім*ї, а дощик най падає лиш для зрошування квітів у саду Вашого кохання.

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з ювілеєм! Гарненькі досягнення у вас за такий короткий час :-). Сукенька чудова вийшла, дівчача і ніжна!

    ВідповістиВидалити