середу, 5 вересня 2012 р.

Знову з вами!!!!

Привіт, мої любі!!!

Неможу передати як я за вами заскучала!!! Весь цей час я періодично заходила, щоб хоча б одним оком подивитись, що у вас нового. Хотілось взяти участь в багатьох завданнях, але не було зовсім часу!
На роботі були замовлення, які потрібно було швидко віддати і не лишалось ні часу, ні бажання щось робити. Зараз все буде по-іншому - я знову сіла в дома. Довелось залишити роботу через самопочуття.
Літо промайнуло швидко, ми сімєю так і нікуди не виїхали на відпочинок. Все тому, що кожні вихідні щось робилось біля дому. На даний момент побудували стіни, вставили вікна, положили панелі, залишилось вставити двері і зробити тимчасовий дах.
Але це все дрібниці порівняно з подією, яка трапилась перед моїм Днем Народження...
Це було справжнє потрясіння для нашої сім'ї: я була в шоці і розгублена. Натомість мій любий і коханий чоловік радів наче мала дитина)))
Ви, напевне, здогадались до чого я веду?...
Так, так


  

Я вагітна! Вдруге!
Потрохи вже звиклась з цією думкою, адже ми так швидко не планували ще одного малюка, але "хтось" нагорі вирішив інакше))) Сподіваємось, що цього разу буде хлопчик.

Сподіваюсь,що найближчим часом порадую вас новими роботами.
Поки що всі новини.

Дуже рада вас бачити і чути!!!! Пишіть!!!
Люблю, обіймаю!!!!!

5 коментарів:

  1. Яка чудова новина!!!!! Вітаю!!! Здоров"ячка тобі)))) Не пропадай)))

    ВідповістиВидалити
  2. ааааааааа, Дианка!!!!!!!!!!! :)))))
    ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! :))
    как классно!!! я так за вас рада!! да даже если и девочка - тоже классно, подружка по играм для старшенькой будет, и главное, что своя :)) Здоровья тебе крепкого, оно будет нужно в ближайший год и не только :)))
    видишь, как классно - и дом у вас к тому времени достроится (надеюсь)... все сходится! :)

    ВідповістиВидалити