четвер, 29 вересня 2016 р.

CAS марафон. 2 етап

Привіт, привіт, мої любі!!!
Дякую за ваші позитивні відгуки за попередні листівки, вони дуже надихають на нові роботи!
Сьогодні покажу вам нову листівку для 2 етапу марафону блогу СовушкаСлавия, на цьому етапі необхідно розфарбувати штамп.
В мене вже давненько лежав штамп від Imeginice, який все не було нагоди випробувати. Почала перебирати штампи, які можна гарно поєднати з цим і як завжди стали в нагоді штампи від Лесі Згарди листочок і напис - чудово доповнили картину.
Так як за вікном золота пора, то й листівка вийшла осінньою. Хочеться до лісу погуляти по сухому опалому листі, відчути аромати осені.
Ще ніколи так натхненно я не малювала!!! Спочатку на листок акварельного паперу наштампувала багато листочків і білочку, які потім почала розфарбовувати. В основному використовувала чорнильні подушечки і кілька маркерів Distress, далі все вирізала і розклала приблизну композицію. Далі мені закортіло додати об'єму, тому деякі деталі посадила на вспінений скотч і додала підложку з кольорового кардстоку, по листочках пройшлась глосі акцентом.






тут видно об'єм


 глосі акцент




З листівочкою приєднуюсь до завдання від блогу 1000moments  Тёплый сентябрь: падают листья.






А ще на останок розповім вам, що мрії здійснюються!!! Щоразу дивилась на рекламку, що в Києві проходять HandMade виставки і тільки мріяла попасти на таку подію. А цього року мені випала така нагода і, дякуючи Вероніці,  я побувала на HandMade-Expo. Звісно ж без покупок не обійшлась - придбала дрібнички у Вензелика, Є. Курдібановської і ФабрикикДекору;)
Кілька фото для вас з виставки






моя помічниця
 

чудо-лампа

На сьогодні все. Гарного Вам настрою!!! Мрійте, бо мрії здійснюються!!!

четвер, 22 вересня 2016 р.

CAS марафон. 1 етап.

Привіт, привіт!!!!
Давненько нічого вам не писала і не показувала - буду виправлятися, адже постійно щось роблю тільки руки не доходять показати.
Нещодавно розпочався СAS марафон у Блозі СовушкаСлавия і звісно ж я не могла встояти, адже цей стиль мені цікавий і дуже хочеться розвиватися. Умовою першого етапу є Штампінг.  Нещодавно я придбала чудовий штамп-напис від Штампувальні і дуже вже мені хотілося пустити його в роботу, в результаті на світ з'явилися дві листівочки.
В першій листівці проштампувала фон і розфарбувала його, додала перламутрову кальку і штамп-напис.








Для другої листівки затонувала фон дістресами, потім відштампувала білим чорнилом зображення і той же напис.



а в середині розфарбований штампик;)






Як вам така ідея листівок? як ви повідомили радісну новину своєму коханому?

Приєднуюсь до галереї Штампувальні


З першою листівкою приєднуюсь до завдання "Раскрась картинку" від СкрапМагия


пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

День Народження Блогу ФД 1.10

Привіт, привіт!!!
А у блогу Фабрики Декору День Народження!!! Найщиріші вітання і побажання процвітання, розвитку і креативу!!! Вже 2 роки дівчатка радують нас цікавими завданнями, розповідають про новинки і надихають на творчість!!!
Сказати, що я люблю продукцію Фабрики Декору - це не сказати нічого, я просто обожнюю її!!! ТМ Фабрика Декору - це взірець вітчизняного виробника скрап матеріалів!!! Саме вони турбуються аби колекції паперу були доступні на різних мовах і не кажуть, що це невигідно, як інші!!! Особисто для мене Дуже важливо мати змогу придбати висічки, карточки, вирізалки українською мовою. Якість матеріалів - чудова!!! Та що тут казати - це треба спробувати!!!
В мене трішки є матеріалів цього виробника, але дуже хочу розширити палітру улюблених Аква чорнил, хочу попрацювати з новими колекціями паперу!!!
Ось моя невеличка, але Мега улюблена добірка матеріалів:




Остані роботи з матеріалів ФД


Ну, і яке ж свято без пригощання? - солоденького буде багато, вистачить на всіх!!!


неділю, 4 вересня 2016 р.

Конфетка от Елены Моргун

Привет, девчоночки!!!
А вы уже знаете о новом Скрап-тренинг Елены Моргун"В ритме детства" До 5 сентября курс можно приобрести со скидкой, а можно испытать удачу и получить место на курс бесплатно!!!
Поучаствовав в летних вебинарах, очень интерестно оказаться и на курсах!!! Удачи мне!!!